فروشگاه اینترنتی پاسارگاد آریان

فروشگاه اینترنتی پاسارگاد آریان

فروش انواع کتب اینترنتی، مرجع تمامی کتاب های آموزشی، درسی، جزوه ای و... با تجربه بیش از 10 سال

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 153
  • بازدید دیروز : 636
  • بازدید کل : 1442893
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید

شرکت فرانسوز یزد(کایزد) در بازار دوم فرابورس ایران


شرکت فرانسوز یزد پس از احراز کلیه شرایط پذیرش از ۱۱ آبان ماه با نماد “کایزد” در گروه سایر محصولات کانی غیر فلزی به عنوان صد و شصت و یکمین شرکت در بازار دوم معاملات فرابورس درج شد و در صف عرضه اولیه سهام قرار گرفت. همچنین لازم به ذکر است که تعهد عرضه ۵ درصد دیگر ظرف مدت سه ماه پس از عرضه اولیه از سهامدار عمده اخذ شده است.

اطلاعیه درج نماد شرکت فرانسوز یزد

شرکت فرانسوز یزد امروز در بازار فرابورس با نماد معاملاتی “کایزد” درج شد و در صف عرضه اولیه سهام ایستاد.

 

انتشار : ۱۱ آبان ۱۴۰۰

کاهش نرخ سود بین بانکی به زیر 19 درصد و تأثیر آن بر بورس


مطابق اعلام بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، نرخ سود بین بانکی به زیر ۱۹ درصد ریزش کرد. ریزش نرخ سود بین بانکی خبری خوش برای بازار سرمایه و بورس ایران است(به خصوص برای سهام بانکی)

 

نرخ سود بین بانکی به ۱۸.۴ درصد کاهش یافت. برای اولین بار در ۹ ماه گذشته، نرخ سود بین بانکی به زیر ۱۹ درصد نفوذ کرده است.

اثر کاهش نرخ سود بین بانکی بر بورس
نرخ سود بین بانکی بعد از ماهها کشمکش وارد کانال ۱۸ درصد شد. نرخ سود بین بانکی بعد از حدود یک سال وارد کانال ۱۸ درصدی شده است. اثر کاهش نرخ سود بین بانکی ۱۸ درصدی بر بورس چگونه است؟ گفتنی است، نوسان نرخ سود بین بانکی در ابتدای سال قبل قطعا روی رشد و ریزش سنگین بازار سهام موثر بود.

اما کاهش این نرخ در وهله اول روی هزینه تامین مالی شرکتهای بانکی فعال در بازار سرمایه اثر گذار خواهد بود. بر این اساس با توجه به تثبیت نرخ سود سپرده، با کاهش نرخ سود بین بانکی وضعیت تامین مالی شرکتهای بانکی بورس بهبود خواهد یافت و این موضوع منجر به رشد قیمتی این شرکتها خواهد شد.

مدیاتک یا کوالکام


اینتل پس از انقلاب گجت‌های موبایل، قدرت پردازنده‌های مبتنی بر معماری ARM را با تمام وجود احساس کرد. تولیدکنندگان گوشی‌های‌هوشمند و تبلت‌ها اینتل را رها کرده و پردازنده‌های مبتنی بر معماری ARM را که بسیار کم‌مصرف‌تر و ارزان‌تر از نمونه‌های ساخت اینتل بودند، در محصولات خود استفاده کردند. البته بخشی از این موضوع را نیز باید به پای اشتباهات اینتل گذاشت، هرچند این کمپانی با اذعان به سیاست‌های اشتباه خود، در سال‌های اخیر روی توسعه‌ی پردازنده‌های بهینه و کارآمد برای گجت‌های موبایل متمرکز شده، اما همچنان عنان بازار در دست محصولات مبتنی بر معماری ARM است.

 

پس از انقلاب پردازنده‌های مبتنی بر ARM‌ در دنیای گجت‌های موبایل، اینتل بزرگ‌ترین مغلوب میدان لقب گرفت. کوالکام یکی از کمپانی‌هایی است که با تکیه بر معماری ARM به یکه‌تاز میدان رقابت تبدیل شد، اما داستان سلطنت کوالکام نیز در حال نزدیک شدن به صفحات آخر است، چراکه مدیاتک خود را برای رقابت در سطح جهانی آماده می‌کند.

در صدر تولیدکنندگان پردازنده‌های ARM که همراه با انقلاب گوشی‌های‌هوشمند، رشدی خارق‌العاده را به خود دیدند، کوالکام قرار دارد. آمارهای منتشر شده که برگرفته از گزارش مالی کوالکام است، نشان می‌دهد که این کمپانی سال ۲۰۱۴ میلادی درآمدی ۲۶.۵ میلیارد دلاری را از آن خود کرده که در مقایسه با سال ۲۰۱۳ میلادی رشدی هفت درصدی را تجربه کرده است. کوالکام سال ۲۰۱۳ میلادی ۲۴.۸۷ میلیارد دلار درآمد کسب کرد. این کمپانی در چند سال اخیر توانسته بهترین دوران تجاری خود را تجربه کند، چراکه هر یک از محصولات پرچمدار این کمپانی با بهبود در مقایسه با نسل‌های پیشین، بسیاری از رقبا را با ثبت نتایج بنچمارک برتر، پشت سر گذاشت. اما این روند بزودی تغییر خواهد کرد، چراکه قانون تجارت دامن‌گیر این کمپانی شده و آن را به زیر خواهد کشید. تسلط بر بازار برای همیشه، امری محال است.
مدیاتک، کمپانی تایوانی ناشناخته‌ای بود که فعالیت خود را سال ۱۹۹۷ میلادی با تولید تراشه‌ برای درایو‌های نوری آغاز کرد
مدیاتک، کمپانی تایوانی ناشناخته‌ای بود که فعالیت خود را سال ۱۹۹۷ میلادی با تولید تراشه‌ برای درایو‌های نوری آغاز کرد. این کمپانی بلافاصله پس از تولید تراشه‌های مورد استفاده در سی‌دی‌رام‌ها، تولید تراشه‌های مورد استفاده در دی‌وی‌دی‌ رام‌ها را نیز آغاز کرد. در ادامه سهم آنها در این بازار اضافه شد تا اینکه مدیاتک پس از چند سال طیف گسترده‌ای از محصولات را برای استفاده در دستگاه‌های پخش دی‌وی‌دی تا تلویزیون‌ها روانه‌ی بازار می‌کرد. مدیاتک یکی از شناخته‌شده‌ترین کمپانی‌ها در داخل تایوان است، اما ظهور این کمپانی در بازار جهانی و درخشش آن از سال ۲۰۰۷ میلادی آغاز شد.
فعالیت‌های مدیاتک با خرید بخشی از کمپانی آمریکایی Analog Devices که در زمینه‌ی شبکه‌های مخابراتی سلولار فعال بود، آغاز شد. مدیاتک با خرید این کمپانی وارد بازار بزرگ چین شد. چند سال بعد آنها سراغ خرید کمپانی دیگری رفتند و این بار قرعه به نام Ralink افتاده بود. این کمپانی تولیدکننده‌‌ی تراشه‌های وای-فای بود که اغلب در دانگل‌های وای-فای ارزان قیمت مورد استفاده قرار می‌گیرد. خرید‌های این چنین منجر به افزایش تخصص مدیاتک در زمینه‌ تولید ماژول‌های سخت‌افزاری مورد استفاده در گجت‌های موبایل و نهایتا باعث پیشرفت این کمپانی تایوانی در دنیای موبایل شد.
با فرارسیدن انقلاب گوشی‌های‌هوشمند، دوران شکوفایی مدیاتک نیز فرارسید. تولیدکنندگان چینی تولید گوشی‌های‌هوشمند الهام گرفته از گوشی‌های‌هوشمند پرطرفدار بازار را آغاز کردند و در واقع نسخه‌‌های شرقی محصولات موجود در بازار را ارائه دادند. مدیاتک در این دوران از موقعیت ایجاد شده به درستی استفاده کرد و محصولاتی نظیر MT62XX را روانه‌ی بازار کرد که در واقع اولین قدم‌های مدیاتک در راه تبدیل شدن به یک قدرت جهانی محسوب می‌شد.
تراشه‌ی تولید شده توسط مدیاتک امکانات جالب توجهی را در اختیار تولیدکنندگان گوشی‌های‌هوشمند قرار می‌داد که از جمله‌ی آن می‌توان به پشتیبانی از دو سیم‌کارت و پخش کانال‌های تلویزیونی از طریق آنتن اشاره کرد
تراشه‌ی تولید شده توسط مدیاتک امکانات جالب توجهی را در اختیار تولیدکنندگان گوشی‌های‌هوشمند قرار می‌داد که از جمله‌ی آن می‌توان به پشتیبانی از دو سیم‌کارت و پخش کانال‌های تلویزیونی از طریق آنتن اشاره کرد. کاربران ایرانی با این گوشی‌ها آشنا هستند، چراکه در سال‌های نه‌چندان دور این محصولات با آنتن‌های بزرگ، بازار ایران را نیز تحت تاثیر خود قرار دادند. هرچند گوشی‌های‌هوشمند تلویزیون‌دار بصورت گسترده‌ای در کشور‌های در حال توسعه مورد استقبال قرار گرفتند، اما این محصولات با ذائقه‌ی کاربران اروپایی و آمریکایی سازگار نبود و مدیاتک باید برای ورود به این بازار‌ها سیاست‌های دیگری را در پیش می‌گرفت.
اندروید همه چیز را تغییر داد

با توجه به استقبال از گوشی‌های‌هوشمند اندرویدی در بازار‌های آسیایی، این ابزارها وارد مرحله‌ی تازه‌ای شده‌اند. هرچند اپل انقلاب گوشی‌های‌هوشمند را با پلتفرم مبتنی بر اپلیکیشن‌های متنوع ایجاد کرد، اما انتخاب بازار محصولات رده بالا، این کمپانی را تا حدودی از بازار‌های آسیایی دور کرده، در حالی که اندروید به دلیل رایگان بودن، تولیدکنندگان بسیاری را به سوی خود جلب کرده است. اندروید امروزه به خوبی از جانب گوگل پشتیبانی می‌شود و بهره‌گیری از فروشگاه‌های متعدد اپلیکیشن‌ها در کنار رایگان بودن این سیستم‌عامل، اندروید را به یک سیستم‌عامل کاربردی و پرطرفدار بدل کرده است.
تولید انواع گوشی‌ها تا پیش از توسعه‌ی سیستم‌عامل‌هایی نظیر اندروید بسیار پیچیده بود. تولیدکنندگان مجبور بودند برای ساخت یک گوشی، از مراحل مختلفی با موفقیت عبور کنند تا در نهایت قادر باشند محصول نهایی را روانه‌ی بازار کنند. برای مثال یک تولیدکننده برای ارائه‌ی محصول به بازار نیازمند توسعه‌ی یک سیستم‌عامل بود. توسعه‌ی انواع درایورها برای صفحات نمایش، کیبوردها و تراشه‌های گوناگون نیز پس از سیستم‌عامل انجام می‌شد تا سخت‌افزار در کنار نرم‌افزار به خوبی کار کند. پس از تولید محصول نهایی، نیاز به اپلیکیشن‌هایی بود که این مسئولیت نیز برعهده‌ی تولیدکنندگان قرار داشت تا محصول خود را با برگ‌های برنده‌ نرم‌افزاری روانه‌ی بازار کنند.
فرآیند تولید بسیار پیچیده بود. اما با ظهور اندروید، این فرآیند بسیار ساده‌تر شد. گوگل سیستم‌عامل واحدی را برای استفاده در گوشی‌های‌هوشمند ساخته بود که باعث می‌شد بخش بزرگی از مراحل ساخت یک محصول حذف شود. حذف کلید‌های فیزیکی و کیبوردها از روی گوشی‌های‌هوشمند و محدود کردن ارتباط با گوشی به صفحه‌ی نمایش لمسی، بخش بزرگی از دردسرهای توسعه‌ی درایورها را نیز از بین برد. تولیدکنندگان تنها باید یک صفحه‌ی نمایش را با اندروید به کار می‌گرفتند.


ورود انواع برند‌های مختلف به حوزه‌ی تولید گوشی‌های‌هوشمند و برنامه‌ریزی برای به دست آوردن سهمی از بازار بزرگ آسیا، بسیاری از تولیدکنندگان را نیازمند تراشه‌هایی کرد که تولیدکننده‌ی آن باید توانایی لازم برای تولید تراشه‌ها در تیراژهای بالا و قیمت ارزن را می‌داشت. این فاکتورها بصورت خودکار تولیدکنندگان آمریکایی و اروپایی را از گزینه‌های مورد انتخاب خارج می‌کرد. مدیاتک تنها کمپانی بود که توانست از فرصت ایجاد شده به خوبی استفاده کند. این کمپانی تایوانی جایگاه خود را تثبیت کرد و با خرید Analog Devices و Ralink جایگاه خوبی نیز در چین برای خود دست و پا کرد. مدیاتک اولین محصول خود را با عنوان MT651X روانه‌ی بازار چین کرد. این تراشه براساس لیتوگرافی ۶۵ نانومتری توسعه یافته و بود و هسته‌های مورد استفاده در آن که از دستورات ARMv6 پشتیبانی می‌کردند، با فرکانس ۴۰۰ و ۶۰۰ مگاهرتز کار می‌کردند. مدیاتک از سال ۲۰۱۰ میلادی تولید تراشه‌ها با قابیت پشتیبانی از شبکه‌های 3G را در دستور کار قرار داد. این کمپانی یک سال پس از عرضه‌ی اولین تراشه‌ها با پشتیبانی از 3G، محصولات خود را بر مبنای دستورات AMRv7 روانه‌ی بازار کرد و این موضوع سبب شد تا مدیاتک از همان ابتدای کار سوار بر موج تولید گوشی‌های‌هوشمند چینی باشد.
تایوانی‌ها علاوه بر تولید تراشه‌‌های مختلف، پشتیبانی خوبی برای محصولات خود ارائه می‌دادند. مثلا این کمپانی پس از عقد قراردادهای همکاری با تولیدکنندگان، به آنها کمک می‌کرد تا بتوانند محصولی بهینه‌تر برای اجرای سیستم عامل اندروید ارائه کنند. بنابراین تولیدکنندگان چینی می‌توانستند تا اندروید را آنچنان که دوست دارند، تغییر دهند و ظاهر گوشی‌هوشمند خود را مبتنی بر نیاز خود طراحی کنند.
در پیش گرفتن چنین سیاستی بسیار خلاقانه بود و منجر به افزایش استقبال از تراشه‌های این کمپانی در میان تولیدکنندگان شد. این موضوع بیش از سایر تولیدکنندگان، کمپانی‌های چینی را به سوی خود جلب کرد، چراکه این کمپانی‌ها در پی ساده‌سازی هر چه بیشتر فرآیند تولید محصولات بودند. از طرفی دیگر این موضوع باعث ساده‌سازی هر چه بیشتر تولید گجت‌های موبایل برای تولیدکنندگان نوپا می‌شود که از این‌رو بخشی از مشتریان مدیاتک را نیز مشتریان تازه‌کار تشکیل می‌دهند.
در روزهایی که مدیاتک مشغول شناساندن خود به تولیدکنندگان بود، کوالکام در بازار‌های غربی یکه‌تاز میدان بود، چراکه این کمپانی پیش از مدیاتک تراشه‌هایی را با پشتیبانی از شبکه‌های مخابراتی 3G و 4G روانه بازار کرد. زمانی که کوالکام تراشه‌ی دو هسته‌ای اسنپ‌دراگون S3 Scorpion را روانه‌ی بازار کرد، مدیاتک تازه موفق به تولید تراشه‌های تک هسته‌ای یک گیگاهرتزی خود شده بود. مدیاتک پس از تلاش‌های فراوان موفق شد تا در سال ۲۰۱۲ میلادی، یعنی سه سال پیش اولین تراشه‌ی دو هسته‌ای خود را با فرکانس کاری یک گیگاهرتز روانه‌ی بازار کند. این تراشه MT6577 نام داشت. در این دوران کوالکام اولین تراشه‌ی ۴ هسته‌ای خود را با عنوان اسنپ‌دراگون S4 روانه‌ی بازار کرده بود و هنوز فاصله‌ی بسیار زیادی بین این دو کمپانی وجود داشت.
سال ۲۰۱۳ را باید بازه‌ی زمانی عنوان کرد که در آن مدیاتک با شتاب بالایی پیشرفت کرد، این کمپانی تایوانی در طول این سال موفق شد تراشه‌های خود را به روی لیتوگرافی ۲۸ نانومتری منتقل کند
سال ۲۰۱۳ را باید بازه‌ی زمانی عنوان کرد که در آن مدیاتک با شتاب بالایی پیشرفت کرد. این کمپانی تایوانی در طول این سال موفق شد تراشه‌های خود را به روی لیتوگرافی ۲۸ نانومتری منتقل کند. مدیاتک در طول سال ۲۰۱۳ به یکباره از تولید پردازنده‌های تک هسته‌ای با فرکانس یک گیگاهرتز، به تولید تراشه‌های چند هسته‌ای با پشتیبانی از شبکه‌های ارتباطی 3G و +HSPA رسید. از سال ۲۰۱۳ بود که سایر تولیدکنندگان، مدیاتک تایوانی را به عنوان رقیبی سرسخت در حوزه‌ی تولید تراشه‌های مورد نیاز برای گجت‌های موبایل دریافتند. رفته رفته‌ مدیاتک از پس پرده بیرون آمد و خود را به‌عنوان یک کمپانی قدرتمند در بازار‌های جهانی به تولیدکنندگان شناساند، به گونه‌ای که محصولات آن در بازار‌های غربی نیز خریدار داشت. مدیاتک محصولات خود را با سرعت بالایی بهبود می‌داد، بطوریکه در عرض تنها ۶ ماه فرکانس پردازنده‌ی گرافیکی این کمپانی سه برابر شد!
تراشه‌های هشت هسته‌ای

چه کسی به پردازنده‌های هشت هسته‌ای نیاز داشت؟

مدیاتک که کار خود را از تولید محصولات مبتنی بر فناوری‌های قدیمی آغاز کرده بود، حال به نقطه‌ای رسید که حتی رکوردهای جدیدی را در دنیای تراشه‌ها به ثبت می‌رساند. بسیاری از کاربران و تولیدکنندگان در انتظار تولید چنین تراشه‌هایی بودند، اما هیچ یک از کمپانی‌ها برای تولید چنین تراشه‌ای اقدام نمی‌کرد تا اینکه به یکباره مدیاتک نام خود را بر سر زبان‌ها انداخت. یک ماه پس از تولید آخرین سری از پردازنده‌های چهار سری، مدیاتک دست به کار شد تا نشان دهد که تنها یک دنبال‌کننده نیست. مدیاتک سپس تراشه‌ی MT6592 را معرفی کرد. این تراشه از وجود هشت هسته‌ی پردازشی با فرکانس ۲ گیگاهرتز بهره می‌برد، همچنین در آن از پرازنده‌ی گرافیکی Mali-450 با فرکانس ۷۰۰ مگاهرتز استفاده شده بود.
شاید تا چند سال پیش سران کوالکام مدیاتک را چندان جدی نمی‌گرفتند، اما انتشار ویدئویی برای تمسخر تراشه‌ی هشت هسته‌ای مدیاتک از سوی کوالکام نشان داد که این کمپانی تایوانی به جدی‌ترین رقیب کوالکام آمریکایی تبدیل شده است. البته چندی پس از این موضوع، کوالکام تراشه‌ی هشت هسته‌ای خود یا همان اسنپ‌دراکگون ۶۱۵ را معرفی کرد که در دیزایر ۸۲۰ اچ‌تی‌سی نیز مورد استفاده قرار گرفت.
لینک دانلود
تولید تراشه‌های هشت هسته‌ای کار چندان پیچیده‌ای نبود و هر تولیدکننده‌ای می‌توانست تراشه‌های هشت هسته‌ای را تولید کند. اما نکته‌ای در تولید تراشه‌های هشت هسته‌ای وجود داشت، پیروی از معماری big.LITTLE بود که سامسونگ نیز از این معماری ARM‌ در تولید تراشه‌های هشت هسته‌ای اکسینوس خود پیروی می‌کرد. این معماری در واقع تراشه‌های هشت هسته‌ای را تبدیل به تراشه‌های شبه هشت‌هسته‌ای می‌کرد، چراکه در آن واحد فقط چهار هسته از پردازنده مورد استفاده قرار می‌گرفت. ARM معماری big.LITTLE را برای بهبود مصرف باتری توسعه داد تا در زمان استفاده‌ی معمولی از گجت، چهار هسته‌ی ضعیف و در عین حال کم مصرف مورد استفاده قرار گیرد و در زمان نیاز به قدرت پردازشی بیشتر، چهار هسته‌ی پرقدرت‌تر وارد عمل شوند.
مدیاتک پس از تولید تراشه‌ی هشت هسته‌ای اولین کمپانی لقب گرفت که توانست از هر هشت هسته‌ی پردازشی تراشه‌ی خود استفاده کند
مهندسان مدیاتک بار دیگر دست به کار شدند تا هشت هسته‌ی تراشه‌ی تولیدی خود را به کار بگیرند. مدیاتک اولین کمپانی لقب گرفت که توانست هر هشت هسته‌ی موجود در تراشه‌ی را بصورت همزمان مورد استفاده قرار دهد. کوالکام در این دوران پردازنده‌ی قدرتمند خود، اسنپ‌دراگون ۸۰۰ را مبتنی بر لیتوگرافی ۲۰ نانومتری معرفی کرد که به واقع یکی از بهترین تراشه‌های تولید شده توسط این کمپانی است. امتیاز کسب شده توسط این تراشه در بنچمارک انتوتو ۳۱٫۰۰۰ بود. مدیاتک نیز با تراشه‌ی هشت هسته‌ای خود نشان داد که بیشتر از هر زمان دیگری به کوالکام نزدیک شده است، چراکه این تراشه نیز امتیاز ۳۱٫۰۰۰ را در انتوتو کسب کرد.
اما چیزی که نام مدیاتک را بر سر زبان‌ها انداخت، نه تراشه‌ی هشت هسته‌ای این کمپانی، بلکه استفاده از محصولات این کمپانی در اغلب گوشی‌های‌هوشمند چینی بود که روانه‌ی بازار می‌شدند. هرچند در این بین شماری از کمپانی‌های مطرح از تراشه‌های سایر تولیدکنندگان تراشه‌ها استفاده می‌کردند که البته جایگاه هیچ یک از آن‌ها در مقایسه با مدیاتک روشن نبود.
مدیاتک با تعیین قیمت‌های بسیار پایین برای تراشه‌های خود در کنار سیستم‌عامل اندروید، راه را برای تولیدکنندگان چینی باز کرد تا گوشی‌های‌هوشمند خود را روانه‌ی بازار‌های در حال توسعه کنند.
کوالکام در سال ۲۰۱۴ میلادی پس از معرفی تراشه‌ی اسنپ‌دراگون 801، اسنپ‌دراگون 805 را معرفی کرد. اسنپ‌دراگون 805 موفق شد تا امتیاز ۴۶٫۰۰۰ را در بنچمارک انتوتو کسب کند. مدیاتک نیز در این دوران بیکار ننشست. این کمپانی در نیمه‌ی ابتدایی سال ۲۰۱۴ میلادی خاموش بود. مدیاتک در ابتدای سال ۲۰۱۴ میلادی تراشه‌ی MT6595 را با چهار هسته‌ی پردازشی و پشتیبانی از شبکه‌های مخابراتی 4G LTE روانه‌ی بازار کرد. نکته‌ی جالب توجه در مورد این تراشه ثبت رکورد ۴۷٫۰۰۰ بود. مدیاتک در نیمه‌ی دوم سال ۲۰۱۴ میلادی تراشه‌ی ۶۴ بیتی خود را معرفی کرد. همانطور که می‌دانید اپل با معرفی تراشه‌ی ۶۴ بیتی A7 در آیفون 5S، معادلات را در دنیای پردازنده‌ها به هم ریخت. کوالکام در ابتدای کار استفاده از تراشه‌های ۶۴ بیتی را غیرضروری خواند، اما بعدها خود نیز به جمع تولیدکنندگان این پردازده‌ها پیوست. مدیاتک همزمان با عرضه‌ی محصولات مبتنی بر اسنپ‌دراگون 805 به بازار، MT6795 را معرفی کرد. این تراشه‌ی ۶۴ بیتی از وجود هشت هسته‌ی پردازشی بهره برده و از شبکه‌های LTE‌ نیز پشتیبانی می‌کند. فرکانس هسته‌های این تراشه ۲.۲ گیگاهرتز بوده و همچنین از حافظه‌های رم دو کاناله پشتیبانی می‌کند.
علی‌رغم رشد خوب، محصولات مدیاتک نیز یک مشکل اساسی دارند و آن پردازنده‌ی گرافیکی مورد استفاده در آنها است
علی‌رغم رشد خوب، محصولات مدیاتک نیز یک مشکل اساسی دارند و آن پردازنده‌ی گرافیکی مورد استفاده در تراشه‌های تولیدی این کمپانی است. هرچند پردازنده‌های توسعه یافته توسط مدیاتک به خوبی انتظارات را برآورده می‌کنند، اما پردازنده‌های گرافیکی مورد استفاده در تراشه‌های این کمپانی بسیار ضعیف‌تر از رقبا هستند. در مقابل کوالکام در این خصوص بسیار بهتر از مدیاتک عمل می‌کند، بطوریکه اگر پردازنده‌ی گرافیکی اسنپ‌دراگون 800 کوالکام، بهترین تراشه‌ی مدیاتک را با یک اختلاف معین پشت سر می‌گذاشت، اسنپ‌دراگون 805 این اختلاف را دو برابر کرده است. قابلیت انجام بازی‌ها را باید یک نکته‌ی بسیار مهم در تراشه‌ها خواند که مدیاتک در آن ضعف دارد.
مدیاتک با آگاهی از این موضوع بهبودهایی را در تراشه‌های خود اعمال کرده است. با مقایسه‌ی نسل اول تراشه‌های هشت هسته‌ای این کمپانی، می‌توان به روشنی پیشرفت‌های صورت گرفته را دید. برای مثال تراشه‌ی MT6595 در مقایسه با MT6592 از نظر پردازنده‌ی گرافیکی دو برابر بهتر شده است. در صورتی که پیشرفت مدیاتک به همین سرعت ادامه داشته باشد، این کمپانی می‌تواند به یکی از بهترین تراشه‌های مورد استفاده برای انجام بازی‌ها در تبلت‌ها و گوشی‌های‌هوشمند تبدیل شود.
مدیاتک قدرت بهبود کارایی پردازنده‌های گرافیکی را دارد، اما به نظر می‌رسد این کمپانی کمی در این حوزه بی توجهی می‌کند. مدیاتک غالبا از پردازنده‌های گرافیکی Mali‌ کمپانی ARM‌ استفاده می‌کند که برخی از آن‌ها قدرت پردازشی برابر ۳۷۸ گیگافلاپس دارند. در صورتی که مدیاتک از پردازنده‌ی گرافیکی ۶ هسته‌ای Mali-T760 MP6 استفاده می‌کند، از نظر پردازنده‌ی گرافیکی نیز می‌تواند کوالکام را مقهور قدرت خود کند.
دو مساله‌ای عمده‌ای که می‌تواند مدیاتک را از زدن تیر خلاص بر پیکر کوالکام باز دارد، عدم انتشار عمومی کد‌های کرنل تراشه‌ها و پشتیبانی محدود از فرکانس‌های شبکه‌های مخابراتی توسط تراشه‌های مدیاتک است
مدیاتک با سرعت خارق‌العاده‌ای رشد کرده و می‌تواند در آینده‌ی نزدیک کوالکام را به‌راحتی به زیر بکشد، اما در این راه، علاوه بر ضعف تراشه‌های مدیاتک در حوزه‌ی پردازنده‌های گرافیکی، چالش‌های دیگری نیز وجود دارد. دو مساله‌ای عمده‌ای که می‌تواند مدیاتک را از زدن تیر خلاص بر پیکر کوالکام باز دارد، عدم انتشار عمومی کد‌های کرنل تراشه‌ها و پشتیبانی محدود از فرکانس‌های شبکه‌های مخابراتی توسط تراشه‌های مدیاتک است. کوالکام با معرفی تراشه‌ی جدید، کد‌های توسعه یافته برای کرنل تراشه‌های اسنپ‌دراگون را بصورت عمومی منتشر می‌کند که این موضوع دست توسعه‌دهندگان را برای ارائه‌ی رام‌های اختصاصی باز گذاشته است، اما مدیاتک چنین سیاستی را در پیش نمی‌گیرد و در نتیجه نمی‌توان گزینه‌های زیادی را در بین رام‌های توسعه یافته برای گوشی‌های مبتنی بر تراشه‌های مدیاتک مشاهده کرد. مدیاتک تنها شمار معدودی از شرکای خود را از کدهای کرنل بهره‌مند می‌کند که این موضوع خریداران گوشی‌های مبتنی بر مدیاتک را از بروزرسانی و ارائه‌ی رام‌های اختصاصی رسمی نظیر سایانوژن محروم کرده است. مساله‌ی دوم، پشتیبانی مدیاتک از باندهای محدودی از شبکه‌های LTE است که در شبکه‌های مخابراتی کشورهای غربی چندان مورد استفاده نیست.
همه چیز در آینده به این دو کمپانی بستگی دارد. بسیاری تراشه‌ی اسنپ‌دراگون 810 کوالکام را یک محصول انقلابی می‌دانند. در جبهه‌ی مقابل نیز مدیاتک با MT6795 قرار دارد. مدیاتک در تمامی حوزه‌ها قدرت برابری با کوالکام دارد و در صورتی که تایوانی‌ها بتوانند قدرت پردازنده‌ی گرافیکی تراشه‌های خود را بهبود بخشند، شاهد یک مبارزه‌ی شانه به شانه خواهیم بود. محصولات ارائه شده توسط مدیاتک بسیار ارزان‌تر است و از نظر قدرت پردازشی نیز می‌توانند بسیاری از وظایف سپرده شده را به نحو احسن انجام دهند. مدیاتک در ابتدای کار بازار محصولات رده پایین را نشانه رفته بود که با موفقیت سهم عمده‌ای از بازار در این حوزه را در اختیار گرفته است، هرچند کوالکام نیز اخیرا به خوبی در این بازار خودنمایی کرده است.
باید منتظر بود و دید که آیا مدیاتک می‌تواند کاری را که کمپانی‌هایی نظیر هوآوی، سامسونگ و اینتل نتوانستند انجام دهد، عملی خواهد کرد. در صورتی که مدیاتک توجه بیشتری به خواسته‌های مصرف‌کنندگان غربی داشته و همچنین پردازنده‌های گرافیکی خود را نیز تقویت کند، دیگر از نظر سخت‌افزاری مشکلی نخواهد داشت. همکاری با کمپانی‌هایی نظیر سایانوژن، مواضع تایوانی‌ها را در برابر رقیب آمریکایی بیش از پیش تقویت خواهد کرد. 

انتشار : ۹ آذر ۱۳۹۶

برچسب های مهم

چگونه برند خود را از دیگران متمایز کنیم


دلیل تمایز یک برند از دیگران، به محصولی که به بازار عرضه می‌کند بستگی ندارد؛ بلکه شناختن مخاطبان و نحوه‌ی ارائه‌ی محصول است که باعث ایجاد تفاوت می‌شود.

نکته‌ای که شما را از سایر برندها متمایز می‌کند، محصولی نیست که به فروش می‌رسانید. اینکه چگونه و چرا کسب‌و‌کارشما چنین محصولی تولید می‌کند، دلیل تمایز شما از رقبایتان است. رسیدن به تمایز واقعی چالش‌برانگیز است؛ اما با داشتن ایده‌ها، نوآوری‌ها و استفاده از منابعی که محصولات و خدمات جدیدی به بازار عرضه کنند، می‌توان کاری کرد کهبرند اعتبار خود را در بازار افزایش دهد. شما چگونه برند خود را از دیگران متمایز می‌کنید؟ مطمئنا می‌دانید که عرضه‌ی یک محصول جدید کافی نیست و برای متمایز کردن یک برند کارهای بیشتری باید انجام شود. تغییرات بازار و صنعت از جمله مشکلات بزرگی هستند که برندها با آن روبه‌رو هستند و یک محصول نمی‌تواند به‌تنهایی تمام آن‌ها را از بین ببرد.

هدف هر کسب‌و‌کار این است که برند خود را از رقبا جدا کند و بکوشد که مشتری‌ها به‌طور طبیعی به محصولات جذب شوند. یک برند نباید تنها تلاش کند که با استفاده از نوآوری محصول یا خدمات جدید عرضه کند؛ بلکه باید تعهد خود را به استفاده از نوآوری در تولید محصولات و پشتیبانی از مشتری‌ها نشان دهد. دلیل تمایز برند شما از دیگران نه‌تنها باید در محصولات و خدمات قابل مشاهده باشد؛ بلکه باید جزئی از شخصیت برند شما شود و همچنین نحوه‌ی تعامل شما با مشتری‌ها و معرفی کسب‌و‌کار شما به دنیا را تعریف کند.

brand personality

امکانات جدید و مدرن برای تمایز

به‌عنوان مثال بخش استوری شبکه‌های اجتماعی را در نظر بگیرید. در پاییز سال ۲۰۱۳ اسنپ‌چت ویژگی جدید استوری را به اپلیکیشن خود اضافه کرد؛ به این صورت که کاربران می‌توانستند عکس یا ویدئویی را با دیگران به اشتراک بگذارند که بعد از گذشت ۲۴ ساعت پاک می‌شد. بعد از مدتی اینستاگرام و فیسبوک نیز این ویژگی را به اپلیکیشن خود افزودند و امکان به اشتراک گذاشتن ویدئوی پخش زنده را نیز برای کاربران مهیا کردند. تنها یک پلت‌فرم توانست این ویژگی را به محبوبیت برساند و دیگران در استفاده از آن شکست خوردند. امروزه کاربران اینستاگرام بیشتر از کاربران اسنپ‌چت از استوری استفاده می‌کنند. کاربران فیسبوک نیز به‌ندرت از این ویژگی بهره می‌برند. چه چیزی باعث شد که اینستاگرام در استفاده از استوری‌ها موفق شود؟ دلیل موفقیت این است که آن‌ها مخاطبان خود را می‌شناسند و می‌دانند چرا باید امکانات جدید را به پلت‌فرم خود اضافه کنند.

کاربران به این دلیل از اینستاگرام استفاده می‌کنند که بتوانند از طریق محتوای تصویری با یکدیگر در تعامل باشند و خبرهای جدید را دریافت کنند. بنابراین به اشتراک گذاشتن تصویر در اینستاگرام یک موضوع بدیهی برای کاربران است و به استوری به چشم یک روش خلاقانه و جدید برای انتشار عکس‌ها نگاه می‌کنند و همین موضوع باعث موفقیت آن شده است.

به عبارت دیگر اینستاگرام موضوعی که در آن بهترین است پیدا کرد و آن را تقویت کرد. اما از طرف دیگر فیسبوک نتوانست در استفاده از استوری موفق عمل کند. آیا یک برند می‌تواند استفاده از امکاناتی که دلیل اصلی استفاده کاربران هستند را به صفر برساند؟ بله چنین کاری امکان‌پذیر است؛ اما باعث از بین رفتن ویژگی‌هایی می‌شود که طی این چند سال روی توسعه‌ی آن کار کرده‌اند.

تا به حال بارها و بارها پیش آمده است که شاهد چنین موضوعی باشیم؛ اینکه یک ایده‌ی بزرگ توسط تعداد زیادی از شبکه‌های اجتماعی مورد استفاده قرار می‌گیرد. برندهایی می‌توانند متمایز شوند که زمان بگذارند و مشتری‌های خود را بشناسند. اینکه بدانند آن‌ها به دنبال چه چیزهایی هستند و با توجه به این موضوع ویژگی‌های جدیدی به محصول یا خدمات خود اضافه کنند. به‌عنوان مثال اینستاگرام روش‌های جالبی برای به اشتراک‌گذاری عکس ارائه می‌دهد و آمازون راحتی را برای مشتری‌های خود به ارمغان می‌آورد.

brand

بازگشت به ریشه‌ها

متمایز کردن برند کار سختی است؛ مخصوصا اگر ندانید دقیقا کدام ویژگی شما را از دیگران متمایز می‌کند. اگر شما هم در چنین شرایطی قرار دارید، به مشتری‌های خود نگاه کنید. چه چیزی باعث شده است که مشتری‌ها به جای خرید کردن از شما سراغ رقبایتان می‌روند؟ آیا تسهیلاتی که در فروش آنلاین خود ارائه می‌دهند دلیل چنین موضوعی است؟ اگر پاسخ مثبت است باید این موضوع در مرکز توجه قرار بگیرد. دلیل اصلی مشکل را پیدا کنید و سپس به دنبال راه حل آن باشید.

فراموش نکنید که این رویکرد باید با بررسی دقیق همراه باشد. اگر می‌خواهید برند خود را از دیگران متمایز کنید، باید این موضوع را دائما مورد بررسی قرار دهید که آیا مشتری‌های درست را مورد هدف قرار داده‌اید یا خیر. داشتن یک دانش پایه از مشتری‌ها اجازه می‌دهد که ببینید آیا در مسیر درستی در بهبود روابط خود با مشتری‌ها قرار دارید یا خیر. به جای تلاش برای ساختن یک محصول آینده‌دار یا ارائه‌ی سریع‌ترین خدمات، به این فکر کنید که کدام موضوعات ریشه‌ای باعث تمایز شما از دیگران می‌شود.

نوآوری واقعی این است که برند خود را طوری بسازید که از همه نظر خاص باشد. بنابراین روی پیدا کردن دلیل تمایز خود تمرکز کنید و با بهره‌گیری از این موضوع، برندی بی‌همتا داشته باشید.

انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۶

برچسب های مهم

4 روش برای بهبود مدیریت ایمیل


به کمک روش‌های ذکرشده در این مقاله با صرفه‌جویی در وقت و انرژی، ایمیل‌های خود را بهتر مدیریت کنید.

شاید کمی عجیب به نظر برسد؛ اما افراد در محیط کار به‌طور میانگین ۲۸ درصد از وقت خود را صرف خواندن ایمیل‌ و پاسخگویی به آن‌ می‌کنند؛ ایمیل‌هایی که معمولا با ایجاد وقفه در کار، بازدهی کارکنان پرمشغله را کاهش می‌دهند. بنابراین اگر بتوانید ایمیل‌های خود را بهتر مدیریت کنید، می‌توانید از هدر رفتن وقت و انرژی خود جلوگیری کنید.

از میان بخش‌های مختلف یک سازمان، گروه‌های کاری بازاریابی و فروش و همچنین خدمات مشترکین، روزانه ایمیل‌های زیادی دریافت می‌کنند. از سویی دیگر، ارسال ایمیل به مشتریان با حفظ آرامش و خونسردی و پاسخگویی به شکایات آن‌ها می‌تواند وقت و انرژی زیادی از کارکنان بگیرد. با این حال، روش‌های زیادی وجود دارد که به کمک آن‌ها می‌توان وقت کمتری برای سر و کله زدن با ایمیل صرف کرد و بازدهی کارکنان را در محیط کار افزایش داد. البته قرار نیست به روش‌هایی مانند خالی کردن همیشگی صندوق ورودی متوسل شویم؛ چرا که روش‌های بسیار کارآمدتری برای مدیریت ایمیل‌ها در دسترس است. در ادامه به توضیح چند ترفند و روش کاربردی برای کاهش هر چه بیشتر دردسر مدیریت ایمیل‌ها و افزایش بازدهی در محیط کار می‌پردازیم.

اتوماسیون

اتوماسیون می‌تواند در ایجاد نظم کارهای غیر ضروری مؤثر باشد و از هدر دادن وقتتان جلوگیری کند. می‌توانید با اضافه کردن ابزارهایی به صندوق ورودی خود، کارهایی جزئی را با دردسر کمتری انجام دهید.

بومرنگ یکی از این ابزارهای اتوماسیون است. این افزونه، یک ابزار مدیریت وظیفه برای صندوق ورودی است و به شما این امکان را می‌دهد که ایمیل‌های خود را برای ارسال در یک ساعت خاص، زمان‌بندی کنید.

برای کاهش ترافیک ورودی ایمیل خود می‌توانید از ابزارهای لغو اشتراک خودکار استفاده کنید. به کمک این ابزار دیگر نیازی نیست که در هر ایمیل به دنبال گزینه لغو اشتراک بگردید و می‌توانید تنها با اضافه کردن ابزارهای UnListr برایOutlook و Unsubscribe Button برای کروم، اشتراک‌های ایمیلی خود را لغو کنید.

ابزار اتوماسیون دیگری که می‌تواند برای مدیریت ایمیل‌ها به شما کمک کند، میکس‌مکس (MixMax) است. این ابزار امکاناتی از قبیل زمان‌بندی فوری، رهگیری و نظرسنجی را به حساب کاربری ایمیل شما اضافه می‌کند. همانند بومرنگ، میکس‌مکس این امکان را به شما می‌دهد که ایمیل‌های خود را برای ارسال در آینده زمان‌بندی کند. علاوه بر این می‌توانید با ادغام این ابزار با پلتفرم سیلزفورس (Salesforce) بخش مدیریت ارتباط با مشتری کسب‌وکار خود را ارتقاء دهید.

ریتم‌سازی

برای بررسی ایمیل‌های خود یک رویه تنظیم و آن را با قدرت اجرا کنید. کارشناس‌ها بر این باور هستند که نباید روز کاری را با بررسی ایمیل‌ها شروع کرد. آن‌ها معتقدند غرق شدن در ایمیل‌ها در ابتدای ورود به محل کار، باعث کاهش تمرکز می‌شود و ذهن شما را به وظایف بی‌اهمیت معطوف می‌کند.

نشریه هاروارد بیزینس ریویو هم بر این نکته صحه می‌گذارد. در یکی از نسخه‌های این مجله معتبر آمده است:

بررسی ایمیل‌ به‌عنوان اولین وظیفه در شروع روز کاری، فرصت استفاده از ذهن در بالاترین ظرفیت ممکن آن را به هدر می‌دهد. بنابراین بهتر است پس از رسیدن به محل کار، ۳۰ دقیقه یا حتی یک ساعت صبر کنید و سپس سراغ ایمیل‌های خود بروید.

هنگام بررسی ایمیل‌ها می‌توانید برای مدیریت نامه‌های دریافتی و ارسالی خود در طول روز برنامه‌ای تنظیم کنید. یک راه برای انجام این کار، غیر فعال کردن اعلان‌های ایمیل و بررسی تمامی مکاتبات به‌صورت یکجا است. در واقع وقتی اجازه دهید نامه‌های شما تجمیع شوند و به بررسی یک‌باره آن‌ها بپردازید، اولویت‌بندی و رسیدگی به آن‌ها برایتان بسیار ساده‌تر خواهد شد.

سازمان‌دهی به کمک یکپارچه‌سازی

مانند اتوماسیون، یکپارچه‌سازی هم می‌تواند فرآیند پردازش ایمیل‌ها را برای شما ساده کند. با ادغام اپلیکیشن‌هایی از قبیل ToutApp و Sidekick با ایمیل‌های گروه‌های کاری فروش و خدمات مشترکین، می‌توان برخی شاخص‌های کلیدی را ارتقاء داد، کمپین‌های تبلیغاتی بهتری اجرا کرد و در نهایت به اهداف پیش‌بینی شده دست یافت. در واقع، یکپارچه‌سازی، روشی بی‌نظیر برای افزودن شفافیت به ایمیل است. اپلیکیشن ToutApp پا را حتی فراتر از این می‌گذارد و به شما این امکان را می‌دهد که وظایف خود را به‌صورت یکجا به‌روزرسانی و تمامی وظایف مرتبط با کمپین‌های خود را مشاهده کنید. بهتر است ایمیل‌هایی را که به وقت و توجه بیشتر نیاز دارند از بقیه جدا کنید و دقیق‌تر به بررسی آن‌ها بپردازید.

ارتقاء سبک ارتباطی

اکنون که توانستید تمامی توصیه‌های بالا را اجرا کنید، چگونه می‌توانید مطمئن شوید که ایمیل‌های شما خوانده می‌شوند؟ پیش از هر چیز بهتر است ایمیل‌های خود را خلاصه و مختصر بنویسید و تنها به ذکر اطلاعات مهم بسنده کنید. سعی کنید به ایمیل‌ها به‌صورت جمع‌وجور و ساده پاسخ بدهید. وقتی که می‌خواهید یک ایمیل را فوروارد کنید یا به آن پاسخ بدهید، سعی کنید در سه خط یا کمتر منظور خود را برسانید. بهتر است از جملات کوتاه استفاده کنید و از غلط‌های املایی یا نگارشی فاصله بگیرید تا اعتبار شما خدشه‌دار نشود.

در نهایت توصیه می‌شود که از قانون یک کلیک استفاده کنید. این قانون می‌گوید می‌توان باز کردن یک ایمیل، پاسخ دادن به آن، پاک کردن، فوروارد کردن یا حتی فرستادن آن به آرشیو را تنها با یک کلیک انجام داد. فراموش نکنید زمانی که در حال نگارش ایمیل هستید، به‌طور شفاف بیان کنید که چه انتظاری از گیرنده آن دارید.

انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۶

برچسب های مهم

اینتل و سایبرهاک پهپاد مخصوص


اینتل و سایبرهاک (Cyberhawk) روند بررسی تجهیزات پیشرفته را به کمک پهپاد اینتل فالکان ۸ پلاس تسهیل می‌کنند.

پهپادها می‌توانند جهان را امن‌تر و کم‌هزینه‌تر کنند. این چیزی است که اینتل و سایبرهاک در مطالعه‌ی موردی خود نشان دادند. آن‌ها در این پروژه‌ی تحقیقاتی از پهپاد برای بررسی یک پایانه‌ی نفتی در خیابان فرگاس اسکاتلند استفاده کردند.

این نمونه‌ی دیگری از کاربرد پهپاد در تسهیل اموری است که پیش‌تر توسط انسان با مشقت بسیار انجام می‌شد. اینتل و سایبرهاک از پهپاد اینتل به نام فالکان ۸ پلاس برای بررسی این پایانه استفاده کردند که این امر باعث کاهش خطرات جانی و همچنین جلوگیری از ضرر احتمالی یک تا پنج میلیون دلاری در تولید روزانه می‌شود.

در روش بررسی سنتی، باید دستگاه‌های پایانه برای روزها تا هفته‌ها خاموش می‌شد و کارگران با استفاده کابل و طناب در هوا معلق می‌شدند و به‌صورت دستی اطلاعات جمع‌آوری می‌کردند.

کریس فلمینگ، مدیرعامل سایبرهاک، می‌گوید: «در طول ۲۰ سالی که ما در عرصه‌ی بررسی فعالیت کرده‌ایم، پهپاد جزو معدود تغییرات بزرگی است که تا به امروز در این صنعت شاهد بوده‌ایم.»

پهپادها (UAV)، می‌توانند برای بررسی از راه دور تجهیزات پیشرفته بدون توقف فعالیت آن‌ها مورد استفاده قرار گیرند. نتایج دقیق حاصل از این بررسی‌ می‌تواند در تصمیمات تجاری بهتر در خصوص نگهداری تجهیزات کمک فراوانی بکند.

فلمینگ می‌گوید:

این پهپادها از آن‌جایی که در اسکاتلند به پرواز در می‌آیند، باید در برابر بادهای شدید مقاوم باشند. اینتل فالکان در این مورد عالی عمل می‌کند و بالاترین تحمل باد را دارد و بهترین نسبت وزن به توان در بازار متعلق به این پهپاد است.

پهپاد Intel Falcon 8 Plus در این پروژه ۱۱۰۰ تصویر با حجمی برابر با ۱۲ گیگابایت ثبت کرد. پهپاد یادشده برای این کار چند روز در آسمان این پایانه‌ی نفتی پرواز کرد؛ در روش سنتی، سه کارگر باید سه‌ روز برای انجام این بررسی زمان و انرژی می‌گذاشتند.

پهپاد اینتل

انیل ناندوری، نایب رئیس مدیر کل اینتل در بخش فناوری نوین، می‌گوید:

روش انجام بررسی تجهیزات در حال تغییر است. پهپادها روند بررسی را سریع‌تر، ارزان‌تر و ایمن‌تر می‌کنند. هم‌اکنون این فناوری برای ارائه به مشتریان به بلوغ کافی رسیده است.

انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۶

قبل از گم شدن آیفون‌تان بخوانید


اگر آیفون، آی‌پد یا آیپادتاچ خود را گم کرده یا دستگاهتان به سرقت رفت، می‌توانید اقداماتی را برای یافتن دستگاه خود انجام دهید. البته لازم است پیش از آن، از راه‌هایی که اپل برای کاربران محصولات خود قرار داده استفاده کنید تا در صورت بروز چنین مشکلی، گوشی خود را پیدا کرده و از داده‌هایتان محافظت کنید.
 

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، شرکت اپل خدمتی را ارائه می‌کند که شما می‌توانید از قابلیت «Find My iPhone» برای پیدا کردن دستگاه خود استفاده کنید و اقدامات دیگری نیز انجام دهید که می‌تواند به شما کمک کند آن را بازیابید و اطلاعات خود را در امنیت نگه دارید.

برای فعال کردن این قابلیت، وارد گزینه iCloud.com/find روی مک‌بوک یا کامپیوتر شخصی خود شده یا از Find My iPhone روی آیفون، آی‌پد یا آیپادتاچ دیگری استفاده کنید. بخش Find My iPhone را باز کرده و دستگاهی را انتخاب کنید که می‌خواهید مکان آن را روی نقشه نشان دهد. بدین‌ترتیب اگر دستگاه شما در آن اطراف باشد، صدایی ایجاد کرده و می‌تواند به شما کمک می‌کند آن را پیدا کنید.

در صورتی که گوشی‌تان را جایی گم کرده‌اید، می‌توانید از حالت گمشده استفاده کنید. با استفاده از این حالت، شما می‌توانید از راه دور و با استفاده از یک کد چهار رقمی، دستگاه خود را قفل کنید و پس از آن پیامی حاوی شماره همراه شما روی گوشی قفل‌شده ظاهر می‌شود و این امکان را در اختیار فردی که دستگاه شما را پیدا کرده قرار می‌دهد تا بتواند دستگاهتان را به شما بازگرداند.

البته در صورتی که گوشی شما مفقود نشده و دزدیده شده باشد، همین برنامه موقعیت دقیق جغرافیایی و آدرس مکانی دستگاه را در اختیار شما قرار می‌دهد و شما می‌توانید با مراجعه به دستگاه‌های قانونی محلی، دستگاه خود را بیابید.

همچنین برای اینکه از دسترسی هر فرد دیگری به اطلاعات دستگاه گمشده‌تان جلوگیری کنید، می‌توانید اطلاعات آن را از راه دور پاک کنید. البته وقتی که اطلاعات دستگاه خود را پاک می‌کنید، تمامی اطلاعات شما (شامل اعتبارهای مختص اپل) از دستگاه حذف خواهد شد و دیگر قادر نخواهید بود که با استفاده از Find My iPhone آن را بیابید. پس از اینکه دستگاه را پاک کردید، نمی‌توانید آن را ردیابی کنید. اگر پس از پاک کردن، دستگاه را از حساب خود جدا کنید قفل آن خاموش می‌شود و این موضوع به شخص دیگری اجازه می‌دهد که دستگاه شما را فعال و از آن استفاده کند.

اگر دستگاهiOS شما خاموش بود، همچنان می‌توانید آن را در حالت گمشده قرار دهید، آن را قفل کنید یا از راه دور اطلاعات آن را پاک کنید. بدین‌ترتیب با روشن شدن دستگاه، این اقدامات صورت می‌گیرند. همچنین می‌توانید با وارد کردن کد عبور، حالت گمشده در دستگاه خود را خاموش کنید و یا از طریق iCloud.com یا اپلیکیشن Find My iPhone این کار را انجام دهید.

اما اگر پیش از اینکه گوشی‌تان گم یا دزدیده شده باشد، قابلیت Find My iPhone را روشن نکرده باشید، نمی‌توانید از این قابلیت استفاده کنید تا مکان دستگاه شما را نشان دهد. با این وجود می‌توانید اقداماتی را انجام دهید تا از اطلاعات خود محافظت کنید.

بهترین راه، تغییر کلمه عبور Apple ID است. با عوض کردن کلمه عبور Apple ID می‌توانید از دسترسی افراد به اطلاعات iCloud یا استفاده از سایر خدمات (مانند iMessage یا iTunes) از طریق دستگاه گمشده‌تان جلوگیری کنید. همچنین می‌توانید کلمه‌های عبور حساب‌های اینترنتی روی دستگاهتان شامل ایمیل و شبکه‌های اجتماعی از جمله فیس‌بوک و توییتر خود را تغییر دهید.

همچنین می‌توانید مفقود شدن یا به سرقت رفتن دستگاه خود را به مراجع قانونی اطلاع داده و شماره سریال دستگاه خود را در اختیار آنها قرار دهید. گزارش دستگاه مفقودی را نیز باید به اپراتور خود دهید و اپراتور می‌تواند سیم‌کارت شما را غیرفعال کرده و با این راه از سوءاستفاده‌هایی مانند تماس تلفنی، پیام متنی و سایر استفاده‌های اطلاعاتی جلوگیری کند.

قابلیتFind My iPhone تنها راهی است که شرکت اپل ارائه داده و می‌توان با استفاده از آن، دستگاه گمشده و یا دزدیده شده خود را ردیابی کنید، بنابراین اگر این قابلیت پیش از گم شدن روش دستگاه شما فعال نشده باشد، اپل خدمت دیگری را نمی‌تواند در جهت ردیابی گوشی به شما ارائه دهد.

انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۶

برچسب های مهم

نگران کاهش حجم اینترنت نباشید


محمد جواد آذری جهرمی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: آنچه که به صورت ویژه در محتوای نمایشگاه می‌توان واضح و آشکار دید یک انرژی بسیار خوب و بی نظیر جوانی است که در خدمت توسعه فضای مجازی در کشور بوده که این امر بسیار امیدوار کننده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اصل برگزاری نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال را تخمین زدن توانمندی‌ها در کشور عنوان کرد و بیان داشت: هماهنگی‌ها در عرصه داخلی و برداشتن موانع پیرامون این امر باید محقق شود. اگر انرژی و پتانسیل موجود را به کار ببریم بدون شک در برگزاری نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال در سال آینده به صورت پربارتر پربارتر موفق‌تر خواهیم بود.


این عضو کابیه دولت ابراز داشت: این انگیزه‌ها، علاقه‌ها و انرژی‌ها در نمایشگاه به صورت بارز دیده می‌شود و بسیار ارزشمند خواهد بود.


وی یادآور شد: کاهش تعرفه و تغییر مدل تعرفه‌گذاری 2 بحث متفاوت است، ما در عرصه سرویس‌های دسترسی در درون کشور یک تعرفه‌هایی داریم که در دنیا مقایسه می‌شود، کشور ما جز 10 کشور اول دنیا در خصوص شاخص نسبت درآمد خانواده‌ها با هزینه‌ای که پرداخت می‌کنند به لحاظ قیمت موبایل اینترنت محسوب می‌شود.


آذری جهرمی گفت: سرویس اینترنت موبایل نسبت به سرویس ثابت اینترنت در دنیا گران قیمت تر است، در عین حال در کشور در خصوص سرویس اینترنت ثابت در مقایسه با دنیا رتبه بهتر از 90 نداریم.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مدل تعرفه‌گذاری سرویس‌های ثابت را یکی از دلایل این موضوع عنوان کرد و بیان داشت: کاربران دائماً نگران این هستند که حجم اینترنت شان چه زمانی تمام می‌شود و همین امر موجب رفتار محافظه کارانه کاربران در مصرف می‌شود و در فضای دانلود قرار می‌گیرند، همین مطلب بزرگترین ضربه را به تولیدکنندگان محتوا و اکوسیستم این مجموعه وارد می‌کند.


به گفته این عضو کابینه دولت؛ در دنیا مدل حجمی برای اینترنت ثابت منسوخ شده است و از این مدل استفاده نمی‌شود بر همین اساس باید در کشور به سمت اینترنت غیرحجمی برویم.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام اینکه اینترنت غیر حجمی و با اختصاصی تفاوت‌هایی دارد افزود: زمانی که سرویس غیر حجمی استفاده می‌شود در حالاتی ممکن است تضمین پهنای باند را نداشته باشیم. یعنی سرویس شما در 95درصد اوقات مطابق با سرعتی که خریداری شده سرویس دهی می‌کند.


وی در خصوص طرح سما اظهار داشت: محتوای سالم و محتوای مورد اطمیمنان بحث‌های جداگانه‌ای است. شامد می‌تواند یک مرجعی باشد برای ما در کشور تا اطمینان خاطر به مردم داده شود چه بنگاه‌هایی اخبار و محتواهایشان مورد اطمینان است.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه شامد زیر ساخت اعتماد الکترونیکی است که حاکمیت آن را تایید می‌کند بیان داشت: بر اساس این طرح به تدریج محتواهایی که مورد اطمینان بیشتر است مورد اقبال بیشتری قرار می‌گیرند. شامد می‌تواند حوزه پخش شایعات در فضای مجازی را مدیریت کند. کسانی که رفتار غیرحرفه‌ای دارند از طریق افکار عمومی و ارزیابی‌های منصفانه و عادلانه بررسی و اعلام می‌شود.


آذری جهرمی خاطرنشان کرد: شامد می‌تواند کمک فراوانی به بهود وضعیت فعلی و سالم سازی فضای مجازی داشته باشد این امر موضوع بسیار مهمی است که وزارت ارشاد آغاز کرده و ما نیز همه جانبه در وزارت ارتباطات کمک خواهیم کرد.

انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۶

مشکلات آیفون X تمامی ندارد


کاربران برخی دستگاه‌های آیفون X با مشکل مشاهده خطی سبزرنگ و در حال حرکت بر روی صفحه‌نمایش دستگاه خود مواجه شده‌اند و همین امر نیز موجب تعویض دستگاهشان با نمونه سالم توسط اپل شده است.
مشکلات آیفون X تمامی ندارد
به تازگی کاربران برخی دستگاه‌های آیفون X با پدیده عجیبی روبرو شده‌اند؛ آنها خطی سبزرنگ و در حال حرکت بر روی صفحه نمایش دستگاه خود می‌بینند و همین امر نیز موجب تعویض دستگاهشان با نمونه سالم توسط اپل شده است.

به گزارش ایتنا از وب‌سایت خبری تحلیلی cnet، رفته‌رفته با رشد آیفون X و ورود آن به بازارهای مختلف جهانی نقص‌های این دستگاه نیز مشخص می‌شود.
برای مثال چندی پیش مشخص شد که صفحه‌ نمایش این پرچم‌دار اپل در هنگام قرار گرفتن ناگهانی در محیط‌های سرد، قابلیت تشخیص اثر انگشت خود را برای چند ثانیه از دست می‌دهد.

این بار نیز کاربران برخی از نمونه‌های آیفون X با مشکلی جدید مواجه شده‌اند و آن‌هم مربوط به مشاهده خطی سبزرنگ در گوشه صفحه‌ نمایش آیفون X خود است.

شرکت اپل نیز به نظر می‌رسد که درباره دلیل نقص ایجادشده سکوت کرده و به تعمیر دستگاه‌ها نمی‌پردازد، و تنها دستگاه‌های مخدوش را با نمونه‌های سالم جایگزین می‌کند.

این امر خود شاید دلیلی بر این موضوع باشد که کمپانی اپل هنوز درباره علت و البته روش رفع این موضوع اطلاعاتی در اختیار ندارد.

با این‌ وجود اگر شما نیز با این مشکل مواجه هستید می‌توانید با مراجعه به مرکز خدمات پس از فروش اپل در منطقه زندگی‌تان و سپس گزارش نقص یاد شده دستگاهی جدید و سالم دریافت کنید.

انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۶

برچسب های مهم

دوربین هواوی میت 10 و قابلیت‌های آن


میت ۱۰ با قابلیت‌های متعددی در بخش دوربین همراه شده است تا خود را به عنوان یکی از توانمند‌ترین محصولات دنیای موبایل در این بخش معرفی کند.

هواوی در سال ۲۰۱۲ با عرضه‌ی ۱۰۰ میلیون گوشی هوشمند خود را به عنوان سومین تولیدکننده‌ی بزرگ دنیای رقابتی گوشی‌های هوشمند معرفی کرد. با این حال این شرکت نامدار چینی برای پیشرفت بیشتر در این حوزه می‌بایست نقاط ضعف خود را برطرف می‌کرد. در بازه‌ای که گوشی‌های هوشمند به واسطه‌ی دوربین‌های خود در حال کنار زدن دوربین‌های خانگی بودند، هواوی محصولی توانمند برای عرض اندام در این زمینه را نداشت.

غول فناوری چین در سال ۲۰۱۶ به سراغ قدیمی‌ترین نام دنیای عکاسی رفت. لایکا با بیش از ۱۷۰ سال قدمت و تجربه در توسعه‌ی محصولات عکاسی، قراردادی جهت همکاری در توسعه‌ی دوربین‌های گوشی‌های هواوی انعقاد کرد و بدین ترتیب هواوی پی ۹ با دوربینی کاملا متفاوت و توانمند و البته با چیدمان دوگانه عرضه شد. در حالی که رقبای اصلی هواوی با چینش دوگانه دوربین به دنبال استفاده از لنز‌های متفاوت رفته و امکان تصویربرداری تله یا واید را فراهم کردند، اما سومین تولید کننده‌ی گوشی‌های هوشمند از ساز و کار خاصی در دوربین دوگانه‌ی محصولات خود بهره برده بود. دو سنسور رنگی و سیاه‌سفید به طور همزمان داده‌های موجود در هر قاب از تصویر را ثبت کرده و در نهایت اقدام به تولید تصویری با کنتراست ۵۰ درصد بیشتر نسبت به نمونه‌های سنتی می‌کرد. طبق گفته‌ی مدیراین هواوی و لایکا این ساز و کار همچنین منجر به افزایش سه برابری دریافت نور می‌شود که امکان ثبت تصاویر به مراتب بهتری در شرایط نوری تاریک را فراهم می‌کند.

هواوی میت 10 پرو  / huawei  mate 10 pro

هواوی با همکاری لایکا جلوه‌ی متفاوتی از دوربین محصولات خود را در باور عموم خلق کرد تا این برند جز اولین گزینه‌های کاربران علاقه‌مند به گوشی‌هایی با دوربین‌های توانمند باشد. هواوی با توجه به تجربه‌ی مثبت خود در این زمینه، همکاری با غول صنعت عکاسی آلمان را ادامه داد تا در پرچمدار ۲۰۱۷ این شرکت نیز شاهد چیدمان آشنای دوربین دوگانه‌ی هواوی و لایکا باشیم.

هواوی میت ۱۰ و میت ۱۰ پرو طبق سنت پیشین این شرکت از دو سنسور رنگی و سیاه‌و‌سفید بهره می‌برند. با این تفاوت که اکنون سنسور سیاه و سفید میت ۱۰ رزولوشنی برابر با ۲۰ مگاپیکسل دارد و توانایی ثبت اطلاعات بیشتری نسبت به نسل‌های پیشین خود دارد. سنسور ۱۲ مگاپیکسلی رنگی پرچمدار هواوی نیز با لنز روشن f/1.6 همراه شده است تا در این زمینه بالاترین استاندارد دنیای گوشی‌های هوشمند را کسب کند. ترکیب سنسور‌های ۱۲ و ۲۰ مگاپیکسلی در میت ۱۰ باعث شده است تا امکان زوم دو برابری بدون افت کیفیت نیز در دسترس باشد. در حالی که این قابلیت در برخی از پرچمداران به واسطه‌ی لنز دوم و متفاوت ارایه می‌شود، اما میت ۱۰ با ترکیب داده‌های دو سنسور و به واسطه‌ی الگوریتم پردازش تصاویر توانمند خود، امکان زوم دو برابری را در دسترس کاربران قرار می‌دهد. سنسور ۱۲ مگاپیکسلی نیز با لرزشگیر اپتیکال همراه شده است تا کاربران بدون نگرانی از ثبت لرزش‌ها به تصویربرداری در شرایط مختلف بپردازند.

سیستم‌ و الگوریتم‌های فوکوس خودکار متفاوتی در صنعت عکاسی توسعه یافته‌اند که شرکت‌های فعال در این حوزه با توجه به تجربه و نیاز خود از برخی از آن‌ها در محصولات خود کمک می‌گیرند. اما هواوی با کنار گذاشتن تمام محدودیت‌ها، از چهار سیستم نامدار فوکوس در میت ۱۰ و به طور همزمان استفاده کرده است تا سریع‌ترین و البته‌ دقیق‌ترین تجربه‌ی شناسایی سوژه و فوکوس روی آن را به ارمغان بیاورد. فوکوس لیزری، الگوریتم تشخیص عمق میدان،‌ تشخیص کنتراست و فوکوس فازی، همگی در پرچمدار جدید هواوی به کار گرفته شده‌اند تا غول فناوری چین از نام فوکوس هیبریدی برای تشریح قابلیت‌های میت ۱۰ در این بخش، استفاده کند.

هواوی میت 10 / Huawei Mate 10

هواوی با کسب تجربه در توسعه‌ی دوربین و همکاری با لایکا، قدم بزرگی با عرضه‌ی میت ۱۰ برداشت. این شرکت برای اولین بار از موتور پردازش تصویر اختصاصی خود رونمایی کرد. اگر با کاربرد ISP آشنا نیستید به طور خلاصه این بخش از دوربین‌ها را می‌توان مغز متفکر آن‌ها نامید که نظارت جامعی به تمام فعالیت‌های پروسه‌ی عکاسی دارد. وظایف پردازنده‌های سیگنال تصویر عبارت است از:

  • سنسور‌ها تنها قادر به حس و درک فوتون‌ها هستند. تبدیل این سیگنال‌ها به رنگ و تصویر بر عهده‌ی ISP‌ است.
  • تنظیم تراز سفیدی، میزان نوردهی و فوکوس خودکار صحیح
  • تصحیح مشکلات لنز‌ها مانند اعوجاج تصویر، کروماتیک ابریشن و تاریک شدن گوشه‌ها (Vignetting)
  • حذف نویز، HDR، اعمال فیلتر مناسب و زیباسازی تصویر

همانطور که مشاهده می‌کنید تمام دستورات دوربین‌های عکاسی از بخشی با نام ISP صادر می‌شود و توسعه‌ی این واحد اختصاصی قدم بزرگی برای هواوی در توسعه‌ی دوربین‌هایی توانمند است. فراموش نکنید که برند‌های بزرگ صنعت عکاسی هر یک به الگوریتم‌های پردازش تصاویر خود شناخته می‌شوند و توسعه‌ی یک نمونه‌ی بی‌نقص می‌تواند تاثیر بسزایی در نتایج خروجی داشته باشد.

با این حال بزرگ‌ترین تغییر دوربین میت ۱۰ هواوی نسبت به نسل‌های پیشین خود، استفاده از هوش مصنوعی پردازنده‌ی پیشرفته‌ی کرین ۹۷۰ است. به لطف الگوریتم‌های شبکه‌ی عصبی به کار رفته در پردازنده‌ی جدید هواوی، قابلیت‌های منحصر به فردی به میت ۱۰ و دوربین آن افزوده شده است.

یکی از قابلیت‌های الگوریتم‌های هوشمند کرین ۹۷۰ در دوربین میت ۱۰، تشخیص ماهیت سوژه است. در حالی که تمام دوربین‌های عکاسی صرفا قادر به تشخیص سوژه در قاب هستند، میت ۱۰ با درک نوع سوژه قادر به اعمال تنظیمات نوردهی، ترازسفیدی و تنظیم بهینه‌ی رنگ‌ها برای ایجاد تصویر نهایی بهتری است. در حال حاضر هوش مصنوعی کرین ۹۷۰ توانایی تشخیص ۱۳ شرایط عکاسی مختلف را دارد که به گفته‌ی هواوی در آینده و با بروزرسانی‌های نرم‌افزاری به این آمار افزوده خواهد شد. همانگونه که در بررسی زومیت از میت ۱۰ گفته شود، قطعا با پتانسیل بالای دوربین پرچمدار جدید هواوی، در آینده‌ی نزدیک و با ارایه‌ی بروزرسانی‌های نرم‌افزاری قطعا شاهد بهبود محسوس عملکرد آن در بخش تشخیص سوژه‌های مختلف و اعمال ایده‌آل تنظیمات خواهیم بود.

هواوی میت 10 / huawei  mate 10

قابلیت‌های هوش مصنوعی کرین ۹۷۰ در میت ۱۰ صرفا به درک سوژه و محیط اطراف آن باز نمی‌گردد. به لطف این پردازنده‌ی قدرتمند، امکان درک حرکت سوژه هنگام عکاسی و حذف آن نیز موجود است. دوربین میت ۱۰ پس از تشخیص سوژه، قابلیت درک مسیر حرکت آن هنگام فشرده شدن کلید شاتر را داشته و در پس‌پردازش با حذف حرکت نسبی دوربین و سوژه، از مات شدن تصویر جلوگیری می‌کند.

میت ۱۰ نیز همانند سایر پرچمداران مطرح دنیای موبایل از قابلیت ثبت تصاویر پرتره با ایجاد جلوه‌ی بوکه برخوردار است. پرچمدار هواوی نیز همانند همتایان خود، در این بخش با درک سوژه و مرز آن با محیط اطراف اقدام به ایجاد جلوه‌ی بوکه و مات کردن پس‌زمینه و پیش‌زمینه می‌کند تا نتیجه‌ی مشابهی با تصاویر پرتره دوربین‌های حرفه‌ای ایجاد کند. زوم دو برابری در این بخش نیز در دسترس است تا نتیجه‌ی نهایی بیش از پیش به لنز‌های مخصوص تصاویر پرتره با نسبت کانونی زیاد، شبیه باشد.

هواوی در بخش دوربین نسل جدید پرچمدار خود قابلیت‌های منحصر به فردی را نیز تعبیه کرده است. پانورامای سه بعدی یکی از قابلیت‌های جذاب میت ۱۰ است که در کنار نتیجه‌ی جذاب، برخلاف برخی رقبا نیاز به مهارت زیادی در ثبت این دسته از تصاویر ندارد. با آسانی با نگه داشتن دکمه‌ی شاتر و حرکت در اطراف سوژه، تصویری سه‌بعدی تولید خواهد شد که بسیار جذاب و کاربردی است.

برای آن دسته از کاربرانی که به ثبت تصاویر سیاه‌و‌سفید می‌پردازند، در حال حاضر هواوی میت ۱۰ بهترین گزینه‌ی موجود است. این گوشی به لطف سنسور ۲۰ مگاپیکسلی مونوکروم خود قادر به ثبت تصاویر سیاه‌و‌سفید است که در کنار کنتراست بالا، سطح بسیار خوبی از جزئیات را ثبت می‌کند که الگوریتم‌های نرم‌افزاری سایر گوشی‌های هوشمند قادر به رقابت با آن نخواهند بود.

هواوی برای علاقه‌مندان به تصاویر سلفی، از سنسور ۸ مگاپیکسلی و لنز روشن F/2 در دوربین سلفی خود استفاده کرده است که قابلیت‌های زیادی به همراه دارد. دوربین جلوی میت ۱۰ در کنار ثبت جزئیات زیاد، تصاویر جذابی را نیز تولید می‌کند. حالت پرتره در این بخش نیز وجود دارد و هوش مصنوعی پردازنده‌ی کرین ۹۷۰ با تشخیص صورت، جلوه‌ی بوکه در پس‌زمینه‌ی قاب ایجاد می‌‌کند. قابلیت زیباسازی نیز در دسترس است که البته نباید از حداکثر آن استفاده کرد زیرا با اغراق در حذف جزئیات و زیباسازی پوست، چهره کاربران را تا حدودی خراب می‌کند. با این حال دوربین سلفی میت ۱۰ توانایی‌های بسیار زیادی دارد و به لطف هوش مصنوعی گوشی می‌تواند به خوب نیازهای این دسته از کاربران را تامین کند. تنها کمبود دوربین سلفی میت ۱۰ را می‌توان عدم وجود قابلیت‌های واقعیت افزوده و این دسته از فیلتر‌ها دانست.

در بخش فیلمبرداری نیز پرچم‌دار هواوی قابلیت‌های زیادی به همراه دارد که می‌تواند نیاز‌های کاربران این بخش را به خوبی فراهم کند. در کنار امکان فیلمبرداری با رزولوشن 4K و نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه، امکان ضبط ویدیو‌های صحنه آهسته با رزولوشن 1080P و نرخ ۱۲۰ فریم بر ثانیه یا 720P و نرخ ۲۴۰ فریم بر ثانیه نیز در دسترس است. لرزشگیر اپتیکال نیز کمک شایانی به حذف لرزش‌ها در شرایط مختلف می‌کند. میت ۱۰ همچنین با ضبط صدای استریو با بیت‌ریت ۱۹۲ کیلوبیت‌برثانیه می‌پردازد که خبر از کیفیت صدای بالای کلیپ‌های ضبط شده می‌دهد.

انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۶

برچسب های مهم

اسنپدراگون ۱۰ ساله شد


سری اسنپدراگون از تراشه‌های کوالکام که برای مدتی طولانی، یکی از مهره‌های اصلی دنیای پردازنده‌های موبایلی محسوب می‌شود، امروز ۱۰ ساله شد.

اگر از کاربران تلفن‌های هوشمند اندرویدی باشید، حتما تاکنون نام پردازنده‌های اسنپدراگون کوالکام (Qualcomm’s snapdragon) را شنیده‌اید. شرکت‌هایی همچون سامسونگ و مدیاتک، از پردازنده‌های برند خود برای تولید گوشی‌های هوشمند بهره می‌گرفتند؛ اما چند صباحی است که کوالکام با ارائه پردازنده‌های اسنپدراگون خود، بازار جهانی را در دست گرفته است.

شاید باورش کمی دشوار باشد؛ اما ده سال از زمانی که اولین پردازنده اسنپدراگون کوالکام به جهانیان معرفی شد، می‌گذرد.

اسنپ‌دراگون S1، اولین پردازنده کوالکام بود که در ساخت موبایل مورد استفاده قرار گرفت. تلفن هوشمند HTC Dream یک سال پس از معرفی این پردازنده یعنی در سال ۲۰۰۸ روانه بازار شد؛ در واقع HTC Dream اولین تلفن هوشمند اندرویدی نبود که در دسترس قرار می‌گرفت؛ اما اولین دستگاهی بود که به پردازنده اسنپ‌دراگون مجهز می‌شد.

اولین پردازنده‌ی اسنپدراگون، ‍۶۵ نانومتر ضخامت داشت که این قابلیت در آن زمان بسیار چشمگیر بود؛ در حال حاضر این عدد ۶ برابر بزرگ‌تر از ضخامت آخرین پردازنده‌ی اسنپدراگون یعنی اسنپدراگون 835 است.

در طول ۱۰ سال گذشته، پلتفرم اسنپدراگون کوالکام تغییرات مثبت بسیاری را به خود دیده است. کوالکام اولین سیستم دوهسته‌ای خود را در سال ۲۰۱۰ بر روی پردازنده اسنپدراگون پیاده‌سازی کرد، اولین تماس VOLTE جهان در سال ۲۰۱۲ به وسیله یک تراشه اسنپدراگون برقرار شد و مهم‌تر از همه این که امسال، تکنولوژی اسنپدراگون کوالکام به عنوان اولین اتصال داده 5G دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

تفکر در مورد این که پردازنده‌های موبایل طی دهه گذشته دچار چه تغییراتی شدند و حتی تصور آن که در ده سال آینده به چه صورت خواهند بود، دور از ذهن است.

انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۶

برچسب های مهم

آمازون تا سال ۲۰۱۸ به شرکتی یک تریلیون دلاری تبدیل می‌شود


بر اساس برآورد شرکت خدمات مالی مورگان استنلی، ارزش آمازون تا پایان سال آینده‌ی میلادی به یک تریلیون دلار خواهد رسید.

این شرکت خدمات مالی همچنین پیش‌بینی کرده است که ارزش هر سهم غول خرده‌فروشی تا ۱۲ ماه آینده به مرز ۲۰۰۰ دلار خواهد رسید.

علت اصلی این افزایش ارزش فوق‌العاده این است که آمازون چندین کسب‌وکار با رشد سریع در بالاترین سطح را در تصاحب خود دارد که بزرگ‌ترین آن‌ها کسب‌وکار عظیم خرده‌فروشی است. آمازون از وب سرویس‌ها، تبلیغات و اشتراک‌های سرویس پرایم نیز به کسب درآمد می‌پردازد. تمام این کسب‌وکارها در مقایسه با خرده‌فروشی، نوپا به‌حساب می‌آیند؛ با این حال در قیاس با نمونه‌های رقیب، اندازه و ارزش بسیار بالایی دارند. مورگان استنلی ارزش این کسب‌وکارهای جانبی آمازون را حدود ۶۰۰ میلیارد دلار تخمین می‌زند.

برایان نیوارک، تحلیلگر مسائل مالی، در یادداشتی با عنوان «حقیقت پشت پرده‌ی کسب‌وکار سودآور تریلیون دلاری» می‌نویسد:

حاشیه‌ی سود بسیار بالای آمازون نشان‌دهنده‌ی ارزش یک تریلیون دلاری مجموع کسب‌وکارهای این شرکت است.

مورگان استنلی ارزش بخش‌های مختلف آمازون را به‌صورت زیر برآورد کرده است:

  • خرده‌فروشی: ۶۰۰ میلیارد دلار (۴۵۸ میلیارد یورو)
  • وب سرویس‌های آمازون: ۲۷۰ میلیارد دلار (۲۰۶ میلیارد یورو)
  • اشتراک‌های سرویس پرایم: ۷۰ میلیارد دلار (۵۳.۴ میلیارد یورو)
  • تبلیغات: ۵۵ میلیارد دلار (۴۲ میلیارد یورو)
  • مجموع: ۹۹۵ میلیارد دلار (۷۶۰ میلیارد یورو)

در حال حاضر کاملا واضح است که آمازون در کنار وظیفه‌ی اصلی خود یعنی خرید اینترنتی، به‌آرامی چندین کسب‌وکار مولتی میلیارد دلاری دیگر نیز برپا کرده است. مورگان استنلی اشاره می‌کند که تمامی این کسب‌وکارها سودآوری بسیار بالایی دارند و به آمازون امکان می‌دهند با دست باز اقدام به سرمایه‌گذاری مجدد در کسب‌وکارهایش کند.

Amazon 1 Trillion Company

نیوارک برآورد کرده است که کسب‌وکار خرده‌فروشی ۶۰۰ میلیارد دلاری آمازون تا سال ۲۰۲۲ در هسته‌ی اصلی خود یعنی تجارت الکترونیک به رشد فروش سالانه‌ی ۱۳ درصد و سود عملیاتی ۵.۵ درصد دست خواهد یافت. وی تخمین زده است که کسب‌وکار فروشگاه شخص ثالث آمازون در همان بازه‌‌ی زمانی، موفق به کسب حاشیه‌ی سود ۲۵ درصد خواهد شد.

نیوارک برای وب‌سرویس‌های آمازون نیز رشد ۱۸ درصدی و حاشیه‌ی سود ۵۰ درصدی پیش‌بینی کرده است.

برآورد می‌شود که تا سال ۲۰۲۲ اشتراک‌ سرویس پرایم با نرخ رشد سالانه ۱۷ درصد، سودی ۲۱ میلیارد دلاری برای آمازون به ارمغان بیاورد. نیوارک پیش‌بینی می‌کند که تعداد اشتراک‌های خانگی سرویس پرایم به ۱۴۶ میلیون عدد در سرتاسر جهان خواهد رسید (این رقم در حال حاضر ۹۰ میلیون عدد است.)

در نهایت نیوارک برای کسب‌وکار تبلیغات آمازون نرخ رشد سالانه‌ی ۲۲ درصدی و سود ۱۲.۵ میلیارد دلاری پیش‌بینی می‌کند. وی می‌نویسد:

اگر آمازون موفق شود، این چشم‌انداز قطعا محافظه‌کارانه است؛ زیرا براساس این پیش‌بینی، رشد آمازون تنها ۴ درصد از بازار تبلیغات ایالات متحده را در سال ۲۰۲۲ در بر خواهد گرفت. با این حال و حتی در صورت وقوع چنین سناریویی، ما بر این باوریم که کسب‌وکار تبلیغات آمازون ارزشی بالغ بر ۵۵ میلیارد دلار دارد.

مورگان استنلی تصریح می‌کند که ارزش آمازون به ۱۲۵۰ میلیارد دلار خواهد رسید.

انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۶

برچسب های مهم

فاکسکان یک بزرگراه را به خط ویژه‌ی خودروی خودران مجهز می‌کند


بر اساس گزارشی که در مجله امریکایی سنتینل به چاپ رسید، این شرکت تایوانی که تاکنون با شرکت‌های بزرگ حوزه فناوری از جمله اپل، مایکروسافت و نینتندو همکاری داشته، طی ملاقاتی با مقامات منطقه این پیشنهاد را در میان گذاشته است.

فاکسکان حدود ۱۰ میلیارد دلار سرمایه دارد و تاکنون بیش از ۱۳ هزار موقعیت شغلی ایجاد کرده است. اما از نظر این شرکت، اینکه کارکنان برای حضور در محل کار روزانه مسافت طولانی را طی کنند، اتلاف وقت است. ظاهرا بزرگراه l-94 بنا به دلایلی شش تا هشت خط خود را از دست داده است، مقامات این شهر نیز اعلام کردند که خود را برای این معضل آماده بودند. ولی به نظر می‌رسد فاکسکان ایده‌های دیگری در سر دارد.

درحالی‌که شرکت‌های دیگری همچون اوبر و ویمو نیز خودروهای خودران را در جاده‌های آمریکا آزمایش می‌کنند، صحبت‌هایی از راه‌اندازی خطوط اختصاصی برای رفت و آمد این گونه خودروها و کامیون‌ها به گوش می‌رسد. سال پیش شرکت مدرونا ونچرز، ایده جایگزینی خط پنجم این بزرگراه بین شهرهای سیتل و ونکوور را با یک خط ویژه مختص خودروهای خودران اختصاص مطرح کرد.

در مورد اینکه فاکسکان تمایل دارد از چه روشی برای عبور و مرور وسایل نقلیه خودران استفاده کند، هنوز اطلاعاتی به بیرون درز نکرده است. سخنگوی اداره‌ی حمل و نقل ویسکانسین به مجله سنتینل گفت این طرح پیشنهادی فقط یکی از چندین گزینه روی میز است.

به گفته تیم شیهی، رئیس انجمن صنایع شهری میلواکی، یکی از احتمالات این است که خطوط خودروهای خودران بین زمین‌های انحصاری فاکسکان و فرودگاه بین‌المللی میشل میلواکی احداث شود.

انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۶

مرورگر گوگل کروم و دایناسورهایی که در آن سرگردانند


مرورگر پرطرفدار گوگل کروم به‌ هنگام قطع‌ اتصال به اینترنت، بازی جالبی در خود دارد که می‌تواند حداقل برای دقایقی سرگرمتان کند.

سؤال: اتصال من با اینترنت گاهی اوقات قطع می‌شود و در مرورگر گوگل کروم با صفحه‌ای مواجه می‌شوم که پیام «There is no internet connection» در آن نوشته شده است. چند روز پیش مجددا با این صفحه مواجه شدم؛ اما این بار دایناسوری در آن‌ وجود داشت و به من چشمک می‌زد! این اتفاق یک باگ است یا همیشه رخ می‌دهد؟

جواب: صفحه‌ی اروری که پس از قطع‌ اتصال به اینترنت در مرورگر گوگل کروم مشاهده می‌کنید، در خود یک دایناسور تیرانوسوروس رکس دارد که گاهی اوقات چشمک می‌زند. بااین‌حال با انجام کارهای ساده‌ای، می‌توانید این دایناسور را مجاب کنید تا کارهای بیشتری نیز انجام دهد.

طی چند سال اخیر، دایناسور تی رکس یکی از جالب‌ترین بازی‌های پنهان موجود در مرورگر کروم بوده است و شاید بتوان آن را هدیه‌ای از سوی برنامه‌نویسان این اپلیکیشن برای هم‌دردی با کسانی نامید که اتصالشان به اینترنت قطع شده است. برای فعال‌سازی این بازی، کافی است پس از ظاهر شدن صفحه‌ی مربوط به نبود اینترنت در مرورگر کروم، کلید Space را از روی کیبورد خود فشار دهید. با این کار، دایناسور شروع به حرکت می‌کند و یک بازی ۸ بیتی سبک Endless Runner برایتان بالا می‌آید.

دایناسور در گوگل کروم

هرچه دایناسور تی رکس در مسیر جلوتر می‌رود، موانعی بر سر راهش قرار می‌گیرند و شما می‌توانید با زدن کلید Up از روی آن‌ها پَرِش کنید. پس از گرفتن هر ۱۰۰ امتیاز، صدای کوتاه و جالبی نیز پخش می‌شود؛ همچنین بعد از گرفتن ۵۰۰ امتیاز، درجه‌ی بازی سخت‌تر می‌شود و دایناسورهای پرنده‌ی دیوپکفالوس نیز وارد بازی می‌شوند و برای عبور از آن‌ها باید کلید Down را در کیبورد فشار دهید. اگر دایناسورتان در این مسیر کشته شد، به‌راحتی می‌توانید در صفحه‌ی Game Over و با کلیک روی گزینه‌ی شروع مجدد، بازی را از نو آغاز کنید.

اگر جزو طرفداران بازی‌های رانر هستید، الزاما مجبور نیستید منتظر قطع شدن اینترنت در مرورگر گوگل کروم باشید. نسخه‌‌ای مشابه همین بازی مدتی پیش ساخته شده است و شما می‌توانید آن را به شکل آنلاین بازی کنید؛ البته اگر دوست دارید، می‌توانید این بازی را از اینجا روی دستگاه اندرویدی خود نصب کنید.

حتی اگر اتصال اینترنتی شما همچنان برقرار است، می‌توانید با ترفندی به این بازی دسترسی داشته باشید. در قسمت URL مرورگر خود، عبارت «chrome://network-error/-106» را وارد کنید و اینتر را بزنید.

نظر شما در این‌باره چیست؟ آیا تاکنون متوجه این بازی پنهان در مرورگر گوگل کروم شده بودید؟

انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۶

برچسب های مهم

تلفن همراه "آنر 9" به بازار ایران آمد


بعد از 28 روز پس از معرفی آنر 9 در کنفرانس جهانی برلین، بیش از 1 میلیون از این نسخه به فروش رسید که به نوبه خود، رکوردی قابل توجه است.

برندhonor که در زمینه عرضه گوشی‌های هوشمند با کیفیت فوق‌العاده و قیمت مناسب شهرت دارد، این بار نیز با رونمایی از گوشی جدیدش این امر را به اثبات رسانید.
تنها 28 روز پس از معرفی آنر 9 در کنفرانس جهانی برلین، بیش از 1 میلیون از این نسخه به فروش رسید که به نوبه خود، رکوردی قابل توجه است.

بر اساس آمار بدست آمده از واحد بازاریابی آنر، این برند تاکنون توانسته با فعالیت اینترنتی در 74 کشور دنیا، سریعترین نرخ رشد را در میان برندهای آنلاین بدست آورد. این برند خوشنام در سال 2014 با فروش بیش از 20 میلیون گوشی هوشمند به سودی معادل 204 میلیارد دلار دست یافت و جالب است بدانید این مبلغ در سال 2015 به دو برابر خود رسید.
گفتنی است این شرکت در سال‌های 2016 و 2017 در صدر جدول فروش آنلاین چین قرار داشته و در روز مجردها در 11 نوامبر در چین، بالاترین رکورد فروش آنلاین خود را به عنوان یک E-brand ثبت کرد.

نوآوری، کیفیت عالی و رابط کاربری منحصر به فرد از جمله ویژگی‌هایی است که باعث شده این گوشی هوشمند بتواند در بازار جهانی رقابت کرده و به این سطح از فروش دست یابد. در واقع این برند با هدف قرار دادن قشر جوان و در نظر گرفتن سلیقه مخاطبان نه تنها به دارا بودن قدرت سخت افزاری بالا زبانزد است، بلکه از لحاظ ظاهری و شیوه طراحی هم بسیار شیک و جذاب است. آنر خود را جوابگوی تمامی نیازهای مخاطبین و تمامی موقعیت‌ها می‌داند و ادعا می‌کند برای هر چالشی آماده است. از سنگین‌ترین بازی‌های اندرویدی تا عکاسی فوق‌العاده‌، کیفیت بالای پخش موزیک وهر آنچه که قشر جوان می‌پسندد.

با استقبال بالای جهانی، نمایندگی رسمی آنر در ایران هم اقدام به وارد کردن این گوشی هوشمند نموده و طی مراسمی در تاریخ 23 آبان، با حضور رسانه‌ها و مطبوعات، آغاز فروش این محصول را به طور رسمی اعلام کرده است.

در حال حاضر، این گوشی قرار است در رنگ‌های خاکستری یخی و آبی یاقوت کبود در بازار ایران عرضه شود.

جهت تشویق مخاطبان به خرید آنلاین، گوشی‌های با قابلیت 6 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه جانبی تنها به صورت آنلاین و به قیمت 1.999.000 تومان در دیجی کالا عرضه می‌شود و گوشی دیگر آن با قابلیت 4 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه جانبی، به قیمت 1.799.000 تومان در برند شاپ‌ها به صورت آفلاین به فروش می‌رسد.
خدمات پس از فروش و نمایندگی رسمی در ایران از دیگر نقاط قوت این برند می‌باشد که تلاش می‌کند رضایت مخاطب را به حداکثر برساند.

انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۶

برچسب های مهم


دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  پنجم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته پنجم فروردین ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته  اول اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما هفته اول اردیبهشت ماه 1403

دانلود فایل‌های بسته آماده‌چاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما   همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟   همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟   همیشه ... ...

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt

دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt شامل 4 فایل پاورپوینت سلول های بنیادین به زبان ساده: 1. 33 اسلاید: تاریخچه سلول های بنیادی / تعریف سلول های بنیادی / ویژگی های سلول های بنیادی / گونه های سلول بنیادی / انواع سلول ... ...

پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای دهم

پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای دهم

عنوان پاورپوینت: پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای پایه دهم   فرمت: پاورپوینت pptتعداد اسلاید: 26   پوشش کامل درس همراه با پاسخ فعالیت ها پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درسی   فونت ... ...

پاورپوینت درس 2 علوم تجربی پایه چهارم دبستان (ابتدایی): مخلوط ‌ها در زندگی

پاورپوینت درس 2 علوم تجربی پایه چهارم دبستان (ابتدایی): مخلوط ‌ها در زندگی

نوع فایل: power point فرمت فایل: pptx قابل ویرایش تعداد اسلایدها:‌ 43 اسلاید   تصویری از پاورپوینت: این پاورپوینت آموزشی، جذاب، قابل ویرایش، کاملا منطبق با کتب درسی و با تعداد اسلاید ذکر شده تهیه و تنظیم شده است. با بکارگیری نمودار ها ، تصاویر جالب و جذاب و دسته ... ...

دانلود پاورپوینت فصل هفتم ریاضی پنجم آمار و احتمال همراه با پاسخ فعالیت ها و تمارین

دانلود پاورپوینت فصل هفتم ریاضی پنجم آمار و احتمال همراه با پاسخ فعالیت ها و تمارین

دانلود پاورپوینت فصل هفتم ریاضی پنجم آمار و احتمال همراه با پاسخ فعالیت ها و تمارین این محصول قابل ویرایش با فرمت pptx در 44 اسلاید آماده و قابل ارایه می باشد. در صورت شخصی سازی میتونین به واتس آپ شماره ای که زیر درج شده پیام بدین واستون اوکی میکنیم مزایای استفاده از ... ...

دانلود کتاب صوتی نظریه های کلاسیک جامعه شناسی تیم دیلینی

نسخه صوتی نظریه های کلاسیک جامعه شناسی نوشته تیم دیلینی ترجمه: بهرنگ صدیقی و وحید طلوعی حجم: 390 مگابایت   ...

پاورپونت درس دوازدهم فارسی اتفاق ساده

پاورپونت درس دوازدهم فارسی اتفاق ساده  ...

حرکت تاریخی کرد به خراسان.pdf

حرکت تاریخی کرد به خراسان.pdf

حرکت تاریخی کرد به خراسان.pdf ... ...

دانلود جزوه خلاصه اقتصاد کلان محسن نظری

جزوه pdf اقتصاد کلانمولف دکتر محسن نظریرشته مدیریت ...

دانلود جزوه آزمایشگاه بتن

جزوه آزمایشگاه بتن به همراه آشنایی با روش های گزارش نویسی و طرح اختلاط با مثال(مهندس اصغر قلی زاده) ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

فروش انواع کتاب اینترنتی، مرجع تمامی کتاب های آموزشی، درسی، جزوه ای و... با تجربه بیش از 10 سال

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما