سوسیس یكی از قدیمیترین محصولات گوشتی فرآوری شده است كه سابقه آن به چند قرن پیش از میلاد مسیح برمیگردد و حتی در كتاب اودیسه هومر نیز به آن اشاره شده است.
اگرچه در ادبیات یونان راجع به این ماده غذایی مطالبی نوشته شده است و كلمه سالامی را نیز در كتابهای یونانقدیم میتوان مشاهده كرد و تصور میرود كه سالامی اولین بار در شهر سالامی واقع در ساحل شرقی یونان ساخته شده است ولی شهر فرانكفورت آلمان نیز در تولید سوسیس آلمانی یا همان فرانكفورتر به نوعی پیشقدم بوده است حتی گفته میشود این نوع سوسیس اواخر دهه 1600 میلادی توسط یك قصاب آلمانی به نام جان جورجز ابداع شده است و مردم شهر فرانكفورت نیز برای اینكه اثبات كنند سوسیس آلمانی متعلق به شهر آنان است در سال 1987 پانصدمین سال ابداع ساندویچ سوسیس را جشن گرفتند البته مردم شهر وین نیز زادگاه این نوع سوسیس را متعلق به شهر خود میدانند و برای آن نیز دلایلی دارند.
در خصوص این که چه کسی برای اولین بار سوسیس آلمانی را با نان ساندویچی خورد تردید وجود دارد، ولی میگویند كه ایده خوردن سوسیس آلمانی با نان ساندویچی از یك مهاجر آلمانی در شهر نیویورك گرفته شده است. این مهاجر آلمانی كه در شهر نیویورك ساكن بود برای امرار معاش خود از یك چرخدستی استفاده میكرد كه در آن سوسیس آلمانی را با نان شیری و ترشی كلم به فروش میرساند.
در سال 1871 نیز چارلز فلتمن قصاب آلمانی اولین دكه هاتداگفروشی را باز كرد و توانست 3684 هاتداگ را لای نان شیری طی یكسال به فروش برساند.
در سال 1893 نمایشگاه كلمبیا در شیكاگو شاهد خرید مقدار زیادی سوسیس توسط بازدیدكنندگان بود، چرا كه مردم این غذا را كه خوردنش راحت و قیمتش نیز مناسب بود دوست داشتند. پس از آن سوسیس تبدیل به غذای رایج مردم شد.
در زمانهای گذشته این غذا از دو نوع گوشت مختلف خرد شده كه كمی ادویه شاهبلوط به عنوان چاشنی به آن اضافه میكردند تهیه میشد.
در اوایل این فرآورده وارد رود نمیشد، بلكه به روشهای مختلف از آن نگهداری میكردند، به طور مثال آن را در نیهایی كه سر و ته آن بسته بود قرار میدادند.
قبل از آن كه روشهای سرد كردن جدید متداول شود، سرد كردن مواد غذایی فقط در زمستان امكان داشت و به همین علت كالباس و سوسیس را در زمستان تهیه میكردند و میگذاشتند بماند و بهعلت وجود هوای سرد و خشك ، كمكم مقداری از رطوبت آن كاسته میشد كه در فصل تابستان قابل نگهداری باشد.
در اروپا هر كشور بر حسب سلیقه خود محصولاتی تهیه كرده و بسته به مكان آنها را نامگذاری كرده است. عموما شرایط اقلیمی و سلیقههای متفاوت باعث شده است كه انواع مختلف سوسیس و كالباس با ایجاد تغییرات در مراحل تولید از جمله خشك كردن ، نمك سود كردن ، چاشنی زدن و دود دادن تولید شود.
دانلود فایلهای بسته آمادهچاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه دوست داشتی ... ...
دانلود فایلهای بسته آمادهچاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه ... ...
تعداد صفحات: 11 نوع فایل: WORD + فایل هدیه: نمونه مصاحبه تشخیصی افسردگی و اعتیاد (8صفحه) فهرست مطالب: شرح حال (مشخصات، علت ارجاع، شکایت عمده، مشکلات موجود و ...) معاینه وضعیت روانی تشخیص مصاحبه بخشی از متن فایل: م: خوابت چطوره؟ ب: زیاد خوب نیست، اگار ... ...
عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت کیست هموراژیک تخمدان و درمان آن فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 27پاورپوینت آماده ارائهفهرست مطالب:مقدمهکیست تخمدان هموراژیک چیستانواع کیست هموراژیککیستهای فولیکولارکیستهای لوتئالعلائم کیست هموراژیک علت کیست هموراژیک عوارض کیست ... ...
تفسیر آواهای شاهانه ساراها.pdf تعلیمات تانترا 3 ... ...
قسمی ازکتاب بر باد رفته اثر مارگارت میشل "عزیزم، مسأله از دست دادن پول و زندگی نیست. دارم بهت میگم اونا دنیاشونو از دست دادن... دنیایی که توش بزرگ شدن. اونا مثل ماهی بیرون آب یا مثل گربه بالدارن. اونا بزرگ شدن تا برای خودشون کسی بشن و کار معینی انجام بدن و یه جایگاهی رو ... ...
آرنلد توینبی و دایساکو ایکدا برای قرن بیست و یکم گفتگوی دوفرزانه.pdf ... ...
EMERGING AND REEMERGING VIRAL PATHOGENS.pdf ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا